3xvideo ny 2021

Velkommen til min hjemmeside

Mit navn er Hellemai Christensen. Jeg har i over 25 år været trimmer, opdrætter og handler under kennelnavnet CAIRNDY.

Med mit opdræt af Cairn Terriers har jeg med denne vidunderlige race fået mange skønne oplevelser og stor erfaring. Det skal  derfor være mig en glæde at dele al min viden med dig, hvis du er interesseret i at vide mere om, hvordan du behandler og trimmer en ruhåret pels.

Min største prioritet er hundens velbefindende, og du vil på disse videoer kunne se, hvordan du, på en blid og effektiv måde, kan trimme din hund på bedste vis.

Jeg har  igennem årene bevist min succes med utallige titler. Således har jeg vundet over 40 danske championtitler og mange internationale titler, bl.a. tyske, amerikanske, franske, italienske, belgiske, finske, canadiske og svenske. Desuden har jeg avlet 3 verdensvindere i lige linje nemlig:  Cairndy  Ymer WW 1991, Cairndy Only Oliver WW 1992 og Cairndy Kiksekage WW 1995, for  blot at nævne nogle af højdepunkterne. Dertil kommer mange gange Best in Show, Best i  racen etc.

2 gange har jeg  vundet den eftertragtede titel Danmarksmester i hundesoignering. Jeg har  undervist i trimning både i Danmark og udlandet, heriblandt U.S.A. og  Sydafrika. Jeg har været formand for BHS (brancheforeningen for hundesoignering), og jeg har uddannet mange elever. Dertil kommer mine mange tillægsuddannelser i bl.a. etologi (dyreadfærd i forhold til milijø)og kynologi ( hundens historie, udvikling,adfærd og læremønstre), som har været vigtige for mig for at fremme min forståelse af såvel hundens mentale som fysiske behov.

Min store inspirationskilde og mentor har været min mand, Peter Hage, som indtil sin død i 1998 var efterspurgt worldwide for sin know how og sin unikke evne til at udøve hundetrim som en kunstart og som med sit  fantastiske håndværk har bidraget til at skabe respekt om faget.

Alt dette for at fortælle dig lidt om min baggrund, så du ved at min erfaring og succes er markant.

Jeg ønsker  dig held og lykke med at se og lære af videoerne.

underskrift
Hellemai Christensen
Terriertrim.dk
Top